На Львівщині обрали нового сільського голову і депутата сільської ради

Одночасно з позачерговими виборами народних депутатів України на Львівщині обирали сільського голову і депутата сільської ради. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.

За його словами, новим Ясенівським сільським головою (Бродівський район) обрано самовисуванку Марію Сенюту, 1971 р.н. За неї проголосувало 1267 виборців (69,65% від тих, хто взяв участь у голосуванні). За ще одного кандидата, самовисуванця Василя Мельника, 1959 р.н., віддали голоси 519 виборців (28,5%).

Цього ж дня відбулися проміжні вибори депутата Хлівчанської сільської ради. За єдиного кандидата – самовисуванку Галину Лимич, 1984 р.н. – проголосували 58 виборців (усі з тих, хто взяли участь у голосуванні).

Додамо, що позачергові вибори Ясенівського сільського голови і проміжні вибори депутата Хлівчанської сільської ради були призначені у зв’язку із достроковим припиненням повноважень попередніх сільського голови і депутата сільської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: