На Львівщині впроваджують методику роботи з учнями спеціальної медичної групи (фото)

Згідно плану роботи методичного об’єднання керівників фізичного виховання  професійно – технічних навчальних закладів Львівщини на 2014/2015 навчальний рік, Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України проведено засідання обласного методичного об’єднання керівників фізичного виховання навчальних закладів профтехосвіти Львівщини.

Про це Дивись.Інфо повідомили у Львівському обласному відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Засідання відбувалося на базі Дрогобицького вищого професійного училища № 19, тож на початку засідання заступник директора училища з навчально–методичної роботи ознайомила присутніх з організацією та проведенням фізкультурно – оздоровчої та спортивної роботи в навчальному закладі. Представникам спортивної громадськості також було продемонстровано відеофільм про роботу ВПУ № 19.

Керівник фізичного виховання ВПУ № 19 Львівської області І.Заяць ознайомив викладачів-фізкультурників з організацією та проведенням занять з фізичного виховання з учнями спеціальної медичної групи.

З ініціативи представниці Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України О.Михаленич учасники наради також обговорили проект положення про ХХІV обласні спортивні ігри учнів професійно – технічних навчальних закладів.

По завершенні теоретико-методичної частини наради члени методоб’єднання перейшли до спортивної зали, де викладачка кафедри фізичного виховання О.Фляк на високому професійному рівні провела відкритий урок ”Удосконалення техніки володіння тенісним м’ячем у поєднанні з переміщенням у настільному тенісі”. Після відкритого уроку члени методичного об’єднання ознайомилися з базою та роботою Дрогобицького вищого професійного училища № 19.

01_IMG_7161 02_IMG_6998 03_IMG_7160 05_IMG_7147

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: