Водій-хам автобуса №31(відео)

В суботу 25 жовтня 2014 р. Я разом з дружиною та з дитиною у дитячому візку сів в Автобус №31 Держ. номер ВС5626АО марки NEOPLAN на кінцевій зупинці що знаходиться на Галицькому перехресті м.Львів.

Зразу за нами в Автобус почали сідати група циганів чол. 10-15 з великою кількістю брудних мішків, сумок, іграшок, килимів і.т.д. Загалом сміттям!!! Цим сміттям вони заблокували середні двері так що вийти було неможливо, я вже не кажу про дитячий візок, також одна циганка просила мене посунути візок так щоб вони могли поруч поскладати мішки не зрозуміло з чим!!!

Звичайно цигани були брудні з неприємним запахом та не виключення що і блохасті і.т.д. Я звичайно та інші пасажири зробили зауваження водію що він дозволяє таке робити в громадському транспорті, але в свою сторону почув "Та пішов ти нахуй!!!" Я та пасажири були в шоці! Я вимагав в водія назватися щоб я міг написати скаргу на що почув знову "Іди на...!!!"

Я зразу почав телефонувати в міліцію та паралельно виходити з автобуса, переносячи візок через барикади.... Також я намагався і циганам пояснити що так їздити в автобусі не можна та казав їм виїти, але вони робили вигляд "твоє моє нерозуміє" і продовжували обкладати дитячий візок мішками!

Після того як я виїшов з автобуса вирішив зафіксувати все на камеру! Відео не дуже так як в мене від знервованості тряслись руки але можна дуже добре роздивитись барикади циганів в місці для дитячих візків та почути від водія "та похую блять" Врезультаті всі пасажири автобуса вийшли та забрали оплачені гроші за проїзд, сам автобус загружений сміттям та циганами втік з місця пригоди. Написав заяву в міліцію! Буду скаржитись в АТП, подам в СУД....

Vladimir Veles

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: