У Львові пройде фотовиставка Наталії Небеснюк «Портрети та Ідеї»

30 жовтня вперше в Україні будуть представлені роботи молодого фотохудожника Наталії Небеснюк, котра здобула художню освіту в США (Hagerstown Community College, Maryland).

Вся виставка складатиметься з 20 фотокартин, об'єднаних між собою у 10 диптихів. Майже кожен диптих складається з портрету та ідеї (натюрморт або абстракція), які зроблені під час роботи у США.

Концепція фотовиставки є філософсько-інтелектуальною, несе в собі філософські ідеї європейської культури і не лише, а кольорова гама витримана в чорно-білих тонах, щоб не відводити увагу глядача від ідейного змісту.

Фотовиставка проводиться в рамках благодійної програми «Подаруй перспективу». Ця програма є освітньою та надаватиме дітям та підліткам з неблагополучних сімей можливість ознайомитись з різними професіями та мотивуватиме їх до саморозвитку, перша серед них - фотограф.

Програма намагатиметься залучити успішних професіоналів різних сфер як волонтерів для того, щоб поділитися з дітьми та підлітками позитивним професійним досвідом, секретами успіху й мотивувати їх до навчання та самоосвіти.

Фотовиставка відбувається за сприянням Ротарі клубу «Львів-Центр» Дистрикт Ротарі Інтернашнл 2230, https://www.facebook.com/RotaryClubLvivCentre

Відкриття виставки - 30 жовтня о 17.30 год. за адресою: Львів, вул. Антоновича,102 або зручний під’їзд з вул. Героїв УПА, 73 (територія «Кінескопу»).

Довідка

Наталія Небеснюк - молодий талановитий фотохудожник. Народилась та виросла у Львові, але мистецьку освіту здобула у США

Мистецтво завжди було невід'ємною частиною її життя. Отримавши диплом магістра за спеціальністю Історія Музики у Львівській Національній Музичній Академії ім. М. В. Лисенка, продовжила навчання в США, щоправда дещо змінивши ракурс.

У Сполучених Штатах вона вивчала сучасне мистецтво та художню фотографію (Hagerstown Community College, Maryland) у класі фотографа Беніти Келлер (http://www.benitakellerphotography.com/).

Наталія будучи президентом громадської організації «Robinwood Players Theater Club», організовувала благодійні мистецькі вечори, на яких лунала музика українських композиторів а також фотовиставки.

Її роботи виставлялись на виставках у США:

2012 – Hagerstown Community College, Fine Art Exhibition

2013 -  Fine Art Photography Exhibition by HCC Students

2013 – Hagerstown Hagerstown Community College, Fine Art Exhibition

За словами фотохудожниці, її естетичними орієнтирами є західноєвропейське образотворче мистецтво, зокрема натюрморти та портрети фламандської та голландської шкіл, а також фотографи 20 та 21 століть такі, як Ralph Gibson та Laura Letinsky.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: