У Львові відбудеться гра про банки та ощадність

Асоціаціz банків Львівщини проведе на науково-просвітницьку гру-«брейншторм» «Банк та Ощадність - 2030», що проводиться з нагоди Всесвітнього дня ощадності у Львівському інституті Університету банківської справи НБУ. Під час гри студенти, науково-педагогічні працівники  інституту та керівники провідних львівських банків спробують змоделювати банк та ощадність майбутнього, повідомив Дивись. Інфо Віктор Гальчинський.

Під час заходу відбудеться прес-конференція керівництва Асоціації банків Львівщини та Львівського інституту Університету банківської справи НБУ, на якому буде підведено підсумки соціальної ініціативи львівських банків з проведення відкритих уроків фінансової грамотності у школах та дитячих оздоровчих закладах Львівської області в 2014 році.

Прес-конференція та гра відбудеться у п’ятницю, 31 жовтня, у Львівському інституті Університету банківської справи НБУ за адресою: м. Львів, проспект В. Чорновола, 61. Початок – о 13.00.

З питань участі прошу звертатися за телефонами, вказаними нижче, або до Асоціації банків Львівщини за телефоном 240-37-98, 260-31-62.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: