Важкохворим допомагають дорогими ліками

Сьогодні ВІЛ-позитивні, які перебувають на стаціонарі у Львівській обласній лікарні позалегеневого туберкульозу, потребують не лише спеціалізованої медичної допомоги, а й якісних ліків. Львівське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» звернулось до керівництва мережі аптек «Знахар», аби допомогти важкохворим дорогими ліками та медичними засобами. Отримана допомога не лише полегшила, а й допомогла продовжити життя пацієнтам, які перебувають у важкому стані, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Необхідних ліків немає в лікарнях, а ті, що залишились на полицях аптек, не завжди доступні за ціною. На жаль, не всі пацієнти, які прикуті до ліжка чи перебувають вдома, мають фінансову змогу придбати ці медикаменти», - зазначає Лідія Буляк, фахівець зовнішніх комунікацій ЛОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

Львівське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» працює над розширенням доступу ВІЛ-позитивних людей до лікування, догляду та підтримки, а саме до антиретровірусної терапії. Допомагає 954 клієнтам, серед яких ЛЖВС, вагітні ВІЛ-позитивні та діти, які народжені ВІЛ-позитивними матерями, а також співробітники НУО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: