На Донеччину прибувають нові підрозділи російських військ

В Петровський район Донецька прибувають російські підрозділи, замасковані під «ополченців» - без розпізнавальних знаків, нашивок та шевронів

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук

Відзначено прибуття мотострілкових підрозділів Збройних сил РФ на бронетехніці, а також повітряно-десантних підрозділів.

В район Горлівки, а також в Кіровський і Київський райони Донецька продовжують прибувати російські підрозділи у вигляді мобільних тактичних груп зі складу мотострілкових бригад Південного військового округу РФ, укомплектовані штатною бронетехнікою. Відзначено прибуття до 5 ротних тактичних груп. Місцеві бойовики відводяться у другий ешелон.

В районі Волновахи російсько-терористичні війська проводять розвідку вогневих позицій українських військ. Відзначено перекидання в даний район артсистем противника - до 20 одиниць.

В район населеного пункту Оленівка противник перекидає бронетехніку. Зафіксовано прибуття до 20 одиниць бронетехніки. Екіпажі укомплектовані російськими найманцями, в якості «піхоти» - місцеві бойовики.

Через Кам'янобрідський район (Луганськ) відзначено переміщення «конвоїв постачання». За допомогою даних конвоїв здійснюється постачання артилерійськими боєприпасами підрозділів російсько-терористичних військ, які здійснюють обстріли по позиціях українських військ в районі Щастя та Станиці Луганської.

Зафіксовано зосередження другий батальйонної тактичної групи (БТГ) російсько-терористичних військ в районі Новоазовська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: