Верещук подякувала виборцям

Дорогі друзі! Щиро дякую всім, хто підтримував мене протягом усього часу передвиборчої кампанії та самих виборів. Вашу підтримку я відчувала завжди і всюди: на зустрічах, у соціальних мережах, по телефону, в листах.

Здобутий результат – це наше з вами спільне досягнення. Впевнена, яким би він не був, це – успіх. Адже це – перші наші вибори і кожен голос відданий за кандидата, який пробував свої сили вперше, це – величезний кредит довіри, який в жодному випадку не можна втратити.

Дякую і тим виборцям, які проголосували за інших кандидатів. Сподіваюсь, ви зробили свій вибір свідомо, зваживши всі «за» і «проти», і не розчаруєтесь у ньому.

Дякую всім іншим кандидатам, з якими мені випала честь випробувати свої сили. Ви були достойними суперниками і я переконана, що свій результат ви здобули у чесній боротьбі.

Переможцю ж волевиявлення щиро бажаю реалізувати все задумане, обіцяне та виправдати сподівання, покладені на нього його виборцями.
А я продовжуватиму працювати і надалі і обіцяю не підвести тих, хто мені довірив свій голос у такий важкий час війни, руїни та змін. Ви ніколи не жалкуватимете про те, що підтримали мене, і вам ніколи не буде за мене соромно.

Ірина Верещук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: