Андрій Садовий відмовився від посади прем’єр-міністра

Міському голові Львова Андрієві Садовому пропонували пост прем’єр-міністра у новому коаліційному уряді, однак він відмовився. Про це у прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» заявив кандидат в депутати від партії «Самопоміч» Єгор Соболєв, пише ZAHID.NET.

«Я знаю, що спокушали посадою прем'єр-міністра Андрія Садового. Андрій сказав, що «я мер Львова, я ним обраний, я далі буду працювати», – заявив Єгор Соболєв в ефірі «1+1» у четвер пізно ввечері, повідомляє УНІАН.

Єгор Соболєв, який проходить у нову Верховну Раду за списком «Самопомочі», не уточнив хто саме пропонував Садовому пост прем’єр-міністра.

Нагадаємо, що раніше Андрій Садовий, який є лідером партії «Самопоміч», заявив, що переговори про участь партії у майбутній коаліції мають вести майбутні депутати від «Самопомочі», а не він особисто. Сам Садовий не став депутатом, оскільки займав у виборчому списку партії 50 місце.

31 жовтня у Києві має відбутися перше офіційне засідання робочої групи з формування коаліції, участь у якому візьмуть по три представники «Блоку Петра Порошенка», «Народного фронту» і «Самопомочі».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: