У Львові ДАІ провело плановий рейд: оштрафовано водія АТП-14630 (відео)

Усіх порушників, які виїздять на дорогу із несправностями ДАІвці карають протоколами та штрафами, пише Західнет.

На кінцевій зупинці біля Санта Барбари правоохоронців зацікавив водій сорок другої маршрутки. Чоловік намагався виїхати на дорогу на зламаному автобусі.

Автобус належить до АТП № 14630. Даівці наголосили на внутрішньому вигляді маршрутки, всередині брудно та неохайно. Заднє скло не витримує критики. В АТП самовільно встановили його. У випадку аварії воно травмує пасажирів.

Тож на водія склали протокол, чоловік заплатить штраф до  850 гривень. Також за порушення відповідатиме і механік, який випустив на лінію несправний автобус. Виникають сумніви чи всі автобуси щоденно проходять техогляд.

Рейд продовжується і тепер правоохоронці зупинили водія, який їхав не за маршрутом. Найчастіше відхиляються від маршруту приміські автобуси, кажуть даївці. Тож чоловік таки заробив адміністративний протокол.

«За відхилення від схеми маршруту руху від 34 гривні до 68. Згідно з погодженого маршруту руху вони мають заїжджати на автовокзал вулиця Стрийська, а вони відхиляються від схеми маршруту і їдуть на площу петрушевича», – розповів інспектор ДАI Петро Проць.

Під гарячу руку даївців потрапили і таксисти. Із усіх таксистів які курсують містом право перевозити пасажирів мають лише тридцять відсотків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: