Усі знають, як боротись із корупцією та реформувати армію, але не знають, як допомогти своєму округу, - Павлів

У Львові створено проект із умовною назвою «Галичаномір», у рамках якого аналізуватимуть обіцянки кандидатів у народні депутати та кандидатів у органи місцевого самоврядування щодо інтересів Західної України.

Про це під час засідання круглого столу повідомив голова ГО «Європейська галицька асамблея» Володимир Павлів, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Під час засідання круглого столу учасники обговорили результати виборів до парламенту, зокрема якісний склад новообраних депутатів і перспективи їх роботи для розвитку краю. Під час засідання також оприлюднили матеріали, підготовлені експертами Асамблеї за підсумками виборів щодо готовності вже обраних народних депутатів ефективно працювати в інтересах регіону.

За словами Павліва, йдеться зокрема про обіцянки кандидатів - мажоритарників у трьох західних областях України щодо розвитку Галичини.

«Ми ставимо собі запитання – чи пов’язані їх обіцянки із західними регіонами та округами трьох областей. Звичайно, говорити і про перспективу проведення місцевих виборів. Звісно, що депутати стоять обличчям до Києва, усі знають, як боротись із корупцією, як допомогти АТО, але як покращити життя свого округу – не дуже володіють інформацією», - сказав Павлів.

Він також додав, що проект і надалі буде продовжуватись.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: