У Львові розглядатимуть позов до суду, який може змінити хід голосування у 22-му виборчому окрузі

У неділю, 2 листопада, о 14:00 відбудеться очікуваний розгляд апеляційного позову кандидата в нардепи Ігоря Рицка до Луцької ОВК № 22. Третьою стороною виступатиме кандидат у нардепи, який набрав найбільше голосів, самооборонівець Ігор Лапіна, повідомила Дивись Інфо Самооборона міста Луцька.

Запрошуємо журналістів та активних громадян відвідати судове засідання та подивитися, яким чином відбуватиметься правосуддя у цьому суді.

Нагадаємо, що Волинський окружний адмінсуд не задовольнив позов Рицка, а ще інші його чотири позови у Луцькому мійськрайонному суді лишили без розгляду.

Ігор Лапін, якого підтримує Самооборона Майдану Волині, переміг на окрузі № 22 із центром у місті Луцьку всього на 28 голосів у своєї суперниці Ірини Констанкевич. Нині її технічний кандидат Ігор Рицко пробує змінити результати голосування по 4-х дільницях, що може повернути результати голосування у користь Констанкевич.

Висвітлення та привернення уваги до цієї події має дуже важливе значення для тисяч виборців міста Луцька, серед яких є і ми - самооборонівці. Тож, сподіваємося на вашу підтримку та бажання поїхати з нами.

Львів’ян просимо доєднатися уже у Львові біля суду, що на вул. Соборна, 7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: