Де служив Садовий?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПАНЕ САДОВИЙ!!!! А у Вас Є щось незрозуміле в автобіографії. Поясните?

ГАСПАДА! Зараз я вам УСІМ (навіть фанатам) доведу, що мер міста Львова Андрій садовий - БРЕХУН. Давайте дещо зясуємо відразу. Згідно з офіційними даними. Садовий дійсно служив з 1987 по 1989 рік (читайте Ореста Друля і Векіпедію). Але цитую його інтервю "Комсомольській правді" : " "Они будут служить Родине, а я здесь отсиживаться!" Мэр Львова Андрей Садовый пошел служить в 1985 году. Нести службу будущему главе города выпало в Москве, в военно-воздушных войсках. Как сам признается, там он испытал все прелести армейской жизни.
Андрей Садовый в армии любил гулять по Москве
- Чтобы попасть в армию, мне даже пришлось схитрить, - рассказывает Андрей Иванович. – Дело в том, что всем моим друзьям уже пришли повестки, а мне по медицинским показаниям дали отсрочку. Я подумал: как же так – они будут служить Родине, а я здесь, дома отсиживаться… Увиливать от армии тогда могли только сынки высокопоставленных чиновников, а у меня же родители простые: папа - инженер, мама – педагог. Тогда я решил внести некоторые "поправки" в документы – что-то там подтер, подправил, и меня благополучно отправили в войска.
Два года службы в армии дали мне очень много положительного – познакомился с интересными людьми, а поскольку жил недалеко от центра, то мог позволить себе часто гулять по Москве, огромному мегаполису. Представляете, какие чувства это вызывало у семнадцатилетнего парня!" Тепер давайте розберемось: Народився Садовий 19 серпня 1968 року. Ніхто не сперечається? Приймемо це за ФАКТ. Тобто, в армію він ОФІЦІЙНО мав би йти ВОСЕНИ 1986 року. Факт? ФАКТ. Якщо вірити інтервю "Комсомолки", то він пішов до армії у 1985: "Тогда я решил внести некоторые "поправки" в документы – что-то там подтер, подправил, и меня благополучно отправили в войска." Служив ДВА роки, тобто прийти б мав восени 1987-го. А отут то і схована якась ХУЙНЯ. Тому, що згідно з офіційною біографією (Вікіпедія) у 1987 році Садовий ОКОНЧИЛ Львівський технікум радіоелектроніки!!!!! А як це так?!! Він прийшов золотою осінню і отримав на руки диплом?!!! За що? За 2 роки, які ВІДСЛУЖИВ?! Чи він знову "что-то там подтер, подправил"?!!! А прийшовши з армії (адже йшов туди 17-річним!!!) він у 1987 році ЗНОВУ ПІШОВ СЛУЖИТИ?!!!! ГАСПАДА з ЦВК!!!! 50 номер "Самопомочі" Андрій Садовий подає НЕПРАВДИВІ ДАНІ і має бути ВИКЛЮЧЕНИЙ з списків "Самопомочі"!!! Або УСЕ набрехав в інтервю "Комсомольской правде"... Хто ЩОСЬ має заперечити, самопомічні ви наші?!!!

Микола Савельєв

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: