На Львівщині відбувся чемпіонат з велокросу (фото)

За підтримки Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна», федерації велосипедного спорту Львівської області, ДТГО "Львівська залізниця" 1-2 листопада 2014 року на території львівського парку "Погуляка" тривали відкриті змагання з велокросу, повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Участь у цих велосипедних змаганнях взяли спортсмени львівських дитячо-юнацьких спортивних шкіл віком від 10 років та ветерани велоспорту, найстаршому з яких виповнився 71 рік.

Головний суддя – суддя першої категорії В. Романєнков (м.Львів).

Учасники велокросу змагалися в індивідуальних та групових перегонах на дистанціях: 1,5 км (молодші дівчата, молодші юнаки), 3 км (дівчата, юнаки); 4,5 км (дівчата, юнаки, юніорки, жінки); 5,5 км (юніори, чоловіки, ветерани)

Серед кращих відзначилися: Марія Єлманова, Віктор Біляк, Маркіян Міхенько (ДЮСШ «Іскра»); Назар Глушко, Богдана Солтис, Марія Шматолоха, Валерій Романенков, Маркіян Параняк (ДЮСШ «Локомотив»); Любомир Лола, Владислав Пятночко (КДЮСШ імені Ю. Кутенка) та ін.

Серед ветеранів кращими були Андрій Васевич, Йосиф Пазяк, Юрій Сусол (СК «Тандем»).

В парку «Погулянка» незабаром відбудуться ще кілька змагань з велокросу для усіх бажаючих: 8-9 листопада та 15-16 листопада ц.р. Зареєструватися можна у вказані дні з 10 години. Заїзд в парк з вул. Пасічної 64.

За додатковою інформацією можна звертатися до директора спортивної школи «Іскра» Володимира Набойщікова за тел. 0507860828 або 0677835231.

IMAG3883 IMAG3885 IMAG3886 IMAG3900 IMAG3910

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: