Завтра до «Арени Львів» курсуватимуть шатл-баси

Завтра, 5 листопада, о 21.45 год. на стадіоні «Арена Львів» футбольний клуб «Шахтар» проведе матч групового етапу Ліги Чемпіонів-2014/15 проти білоруського «Бате». Для комфортного доїзду вболівальників на стадіон, курсуватимуть додаткові автобуси, а транспорт, який курсує до автовокзалу та ТЦ «Кінг Крос», буде працювати до 01:00 год.

«Будемо використовувати вже відпрацьовану схему, яка досить позитивно себе  зарекомендувала. Весь рух транспорту у напрямку стадіону буде продовжено до 01:00 год.

Також будуть курсувати шатл-баси з пл.Петрушевича і з Сихова від кінотеатру ім.Довженка. Таким чином вкладаємося у нормативи, яких вимагає УЄФА до матчів такого рівня. Всіх уболівальників за дві години довозимо до стадіону і протягом півтори години цим транспортом маємо їх забрати.

До початку матчу від пл.Петрушевича курсуватиме 6 автобусів, від кінотеатру ім.Довженка – 4 автобуси, а після завершення матчу на обох маршрутах шатл-басів працюватиме по 6 автобусів. Вартість проїзду – 3 грн.

Також тролейбуси №3, 20 та 25 працюватимуть до 01:00 год. а також усі автобуси, які рухаються від «Кінг-Кросу» - №3А, 10, 25 та 40», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Сергій Журбенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: