Екс-піарники Садового проведуть PR-тренінг

У середу, 12 листопада, в рамках навчальної програми для громадськості Львівщини, відбудеться одноденний тренінг «PR як ефективна складова управління в діяльності громадської організації». Захід проводить Інститут лідерства та управління УКУ за підтримки департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Семінар покликаний дати відповіді на найпоширеніші для громадських об’єднань запитання: як зробити так, щоб про Вас і Вашу організацію дізналися, як правильно працювати з медіа, які інструменти найефективніші у щоденній PR-діяльності.

Про стратегію і тактику в PR, супровід масштабних подій, медіа-планування та співпрацю зі ЗМІ говоритимуть досвідчені журналісти та експерти: керівник організації «Яскраве життя», громадського об’єднання «Самопоміч» (2011–2013), керівник Управління внутрішньої політики ЛМР (2009–2011), прес-секретар і керівник прес-служби міського голови Львова (2006–2009).

До участі запрошуємо представників громадських організацій, молодіжних об’єднань, ініціативних груп та осіб, які працюють у громадському секторі Львова й області.

Участь у тренінгу безкоштовна. Реєстрація триває до 10 листопада за посиланням:

(https://docs.google.com/forms/d/1K2Hx4hVxE6oomXK0J7PImwumi5-w6R6f6QUYOk-PZWg/viewform?c=0&w=1).

Контактна інформація: [email protected], (097) 312 89 89 – Ірина Крохмаль, керівник проектів і програм Інституту лідерства та управління УКУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: