На Львівському радіо «FM Галичина» - новий сезон (фото, аудіо)

Новий сезон на файному радіо «FM Галичина» стартував під гаслом  «Змінилась Україна – змінились ми!». Слоган обрали невипадково, оскільки в ході подій, які карколомно змінили долю України – зміни відчув кожен українець. Не виняток і «FM Галичина».

FM Galychyna_Defilyada_6000х3000_3Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі «FM Галичина».

Нове музичне і програмне оформлення, нові обличчя, нова музика – це все тепер можна почути на файному радіо. Залишилась незмінною любов до всього українського: звичаїв, традицій, мови, пісні тощо. Зазначимо, нове музичне оформлення зроблено львівський музичним гуртом «Green Silence»  та співачкою Олесею Киричук. Ведучими файного радіо озвучено ряд промороликів, міні – театрів, які з гумором та іронією розкажуть про нас галичан в новий час.

FM Galychyna_Dianka_6000х3000_3Розроблено і нове візуальне представлення ведучих. Показали лише обличчя із українським орнаментом – чорне і червоне, що символізує тугу і кохання, сум і радість. Також продовжили тему двох попередніх сезонів, які проходили під слоганами:  «Українське – це модно», та «Чуєш Українське, FM Галичина».

Зазначимо, що зміни відбулися і в сітці мовлення. Розпочали із зміненого ранкового шоу із

«свіжими», молодими голосами. Тепер з 7:00 до 11:00 год вас будитимуть ведучі ранкового шоу «Ранок без рамок» - Юла Бєльська і Дмитро Корнелюк. З 12:00  до 14:00 год у студії з'являється ведуча Діанка, із програмою вітань - «Привітанка». Зазначимо, що її музичне оформлення зроблено мегапопулярним гуртом  «Дзідзьо».  З 14:00 до 18:00 год стартує нова програма Лілі Ваврін – «Дефіляда». Вона запрезентує ведучу як інтелегентну, модну світську львівську пані, яка в курсі усіх подій. Вже ввечері для слухачів підготували нове вечірнє шоу «Друзі онлайн», з Галюсею Батюсь та Максимом Романюком. Це формат розважального шоу, спілкування онлайн, чат. Вихід програми з 18:00 до 20:00 год. За проханням слухачів програма  «Файна рандка» - повертається. Тепер в суботу і неділю з 12:00 до 15:00 год.  Ведуча Еріка та ведучий, ім'я якого поки що тримають у таємниці. З 8 – го листопада все стане зрозуміло.

FM Galychyna_Ranok_6000х3000 (1) Також із листопада стартує інформаційно-аналітична програма «Деталі тижня». «У FM-просторі немає аналогів інформаційно-аналітичної програми, що підсумовує тиждень, аналізує основні/резонансні події, що відбулися в нашому регіоні, загалом у країні чи світі, і який вплив вони матимуть на конкретного нашого слухача», - повідомила керівник інформаційного відділу «FM Галичина» Ірина Процик.  Програма виходитиме щосуботи об 11:00 год.  Також у новому сезоні стартує програма вихідного дня про українську музику, яку творили колись, від ведучої Галини Батюсь. Назва - «З бабиного капелюха». У програмі розповідатимуть про композиторів, співаків, музику ХХ століття, звучатиме музика ретро, Богдан Весоловський, ВІА «Смерічка», Віктор Морозов, Івасюк, Яремчук, Софія Ротару.

FM Galychyna_Vechir_6000х3000Коротка довідка:

«FM Галичина» − найбільша західно – українська регіональна мережа. «FM Галичина» розпочало мовлення в ефірі наприкінці 2010 року. На сьогодні радіомережа охоплює 14 частот: Львів 89,7 FM; Тернопіль 102,3 FM; Луцьк 89,8  FM; Стрий 107,9 FM; Новий Розділ 107,6  FM; Старий Самбір 102,7 FM; Борислав 102,9 FM; Броди 107,5 FM; Червоноград 103,0 FM; Радехів 103,6 FM; Турка 105,9 FM; Перемишляни 105,1 FM; Шацьк 106,7 FM; Славське 102,6 FM.

Слухацька аудиторія «FM  Галичина»  ― мешканці Західної України, віком 30-55 років. Щодо музичного формату, то в ефірі радіостанції домінує українська музика фолк-етно-ска напрямку. Прогнозована сукупна цільова аудиторія радіомережі понад 2 млн. слухачів.

За останні півтора  роки  радіо «FM  Галичина»  посіло достойне місце на медійному ринку України. Як свідчить всеукраїнське дослідження радіослухання «GFK», радіостанція «FM Галичина» визнано найлояльнішим радіо. Це означає, що кожен третій слухач, який відкрив для себе «FM Галичина» залишається разом із нами назавжди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: