Колодій відкрив українсько-польський Ярмарок рекреаційного туризму (фото)

Вчора, 5 листопада, голова Львівської обласної ради Петро Колодій урочисто відкрив українсько-польський Ярмарок рекреаційного туризму, який проходить у Львові впродовж двох днів – 5 – 6 листопада.

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Відкриваючи туристичний Ярмарок, Петро Колодій зазначив: «Важливо, що попри воєнний конфлікт на сході України, ми продовжуємо співпрацю та налагоджуємо більш тісні зв’язки між українськими та польськими прикордонними областями. Сподіваюсь, що сьогоднішній Ярмарок дасть новий імпульс для поглиблення відносин між нашими регіонами і та спільна діяльність, яка започаткується сьогодні тут, принесе результати для економіки України та Польщі».

Також голова обласної ради висловив сподівання, що українсько-польський Ярмарок рекреаційного туризму стане щорічним. Як зауважив Петро Колодій: «На Львівщині зосереджено 4 тисячі історико-архітектурних пам’яток, що становить практично 25 % від загальної кількості пам’яток по всій Україні, а також 400 територій природно-заповідного фонду. Тому усі учасники заходу зможуть ознайомитись із багатством нашого краю, що в майбутньому лише сприятиме промоції Львівського регіону».

Ярмарок рекреаційного туризму покликаний популяризувати природничий і культурний потенціал українсько-польського прикордоння, сприяти налагодженню співпраці між представниками польської і української туристичної індустрії. На Ярмарку представлено 30 учасників з Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей України та 15 учасників із Підкарпатського воєводства Польщі. Загалом на Ярмарку свої туристичні можливості презентують 45 учасників.

Захід проходить в рамках мікропроекту, який реалізується в рамках парасолькового проекту «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння» та співфінансується за рахунок коштів Європейського Союзу. Організаторами Ярмарку виступили Асоціація для розвитку і промоції Підкарпаття «Про Карпатія», Ряшівська агенція регіонального розвитку, ГО «Європейський діалог».

2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: