"Новини Турківщини" святкують ювілей

Ось уже 5 років промайнуло з того часу, коли перший відвідувач зайшов на сайт "Турка -перлина Карпат". Це сталося о 14:13 6 листопада 2009 р.

"З нагоди цього ювілею хочу подякувати Вам, наші дорогі відвідувачі, за те, що Ви 5 років залишаєтеся з нами. Саме завдяки Вашій прихильності, Вашим конструктивним порадам та Вашій гострій критиці творчому колективу сайту вдалося зробити його таким, яким він є сьогодні. За 5 років нам вдалося досягти певних успіхів. Були також і невдалі починання. Але команда сайту і надалі буде працювати над цікавим наповненням сайту та робити його привабливим для своїх відвідувачів. За ці роки на сайті опубліковано 1401 новину, 755 статей , 4345 фотографій . На сайті зареєстровано 317 відвідувачів. За 5 років відвідувачі сайту написали 5959 коментарів , 350 об'яв та 64 відгуки в гостьовій книзі", - йдеться у повідомленні на сайті.

Починаючи з 2010 р сайт успішно співпрацює з газетою "Бойківщина". На наших сторінках регулярно публікуються свіжі номери газети , існує архів минулорічних номерів.Крім відвідувачів , які не мають змоги отримувати газету , мешканці Турківщини та також з задоволенням читають газету саме на сайті.

Створено на сайті окремий модуль Літературно-краєзнавчого конкурсу ім.М.Утриска. Завдяки старанням п. Віри Бончук та п.Руслана Бончука в цьому модулі регулярно публікуються новини оргкомітету , офіційні матеріали та уривки конкурсних робіт.

Для розповсюдження інформації про діяльність МГО «Світовий Конгрес Бойків» створено окремий модуль. Завдяки активній позиції п. Петра Косачевича тут публікуються новини товариства. Висвітлення інформації про роботу цих товариств стимулює зацікавлення бойківською тематикою в світі. Сподіваємося на подальшу співпрацю з цими поважними організаціями та створення спільних проектів.

"З нагоди 5-ї річниці сайту особливо хотілося б подякувати модераторам сайту Олександру Писанчину , Віктору Саварину , Василю Чорному , Надії Писанчин які докладали немало зусиль для вдосконалення та наповнення нашого ресурсу. Також висловлюю велику подяку активним користувачам та авторам Любомиру Яворському , Борису Яворському , Геннадію Когуту та всім тим , хто долучався до розвитку ресурсу", - йдеться у повідомленні.

Колектив ІВ Дивись. Інфо щиро вітає колег із цією знаменною датою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: