Рубен Мелконян проведе воркшоп з техніки ведення переговорів

Lviv IT School організовує воркшоп по техніці ведення переговорів із клієнтом для усіх охочих. Лекція відбудеться 14 листопада о 19.00 год в приміщенні конференц-залу (113 ауд.) УКУ (вул. Хуторівка, 35а). Вхід за попередньою реєстрацією до 14.11 – 300 грн, в день події - 400 грн.

Завдяки таким заходам, працівники в ІТ сфері матимуть можливість почерпнути нові знання та поспілкуватися з провідними спеціалістами, отримати пораду та стати на крок ближчими до самовдосконалення.

Спікером буде Рубен Мелконян – досвідчений професіонал з 20-річним досвідом у сфері ІТ, інвестиційній та консалтинговій галузях, відомий бізнес-тренер та бізнес-консультант на території України та за її межами.

«Потреба у володінні технікою переговорів із клієнтом серед спеціалістів у сфері ІТ досить велика, адже від цього залежить успішність компанії. Кожен проджект менеджер повинен ідеально справлятись із цим завданням: необхідно поєднати комунікативність, лідерські якості та… Прийди та дізнайся, що ще потрібно для освоєння цього процесу!», – закликають організатори події.

Реєстрація за посиланням: http://goo.gl/zuUTmy

Детальну інформацію про воркшоп та спікера можна знайти на сайті: www.lits.com.ua.

Контактна особа: Соломія Жеплинська; тел.: (093) 80 895 75; [email protected]

Довідка

LITS (Lviv IT School) - це навчальний проект, який спрямований на підготовку спеціалістів для роботи у сфері ІТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: