У Львові між вул. Б. Хмельницького та Кукурудзяною будують нову дорогу

У Львові між вул. Б. Хмельницького та Кукурудзяною будують нову дорогу, довжина якої складає 344 м. Будівництво дороги співфінансується Львівською міською радою та «Епіцентром». Нова дорога допоможе розвантажити кільце вул. Б. Хмельницького – Кукурудзяної, повідомила прес-служба ЛМР.

«Цей район сьогодні отримує дуже хорошу динаміку розвитку. Але з новими робочими місцями, які тут будуть, також збільшується навантаження на трафік. Ми домовились з «Епіцентром», вони виділяють 1 млн грн, місто дає 2 млн грн, і ми спільно робимо дорогу від Б.Хмельницького до Кукурудзяної. Ця дорога розв’яже цей транспортний колапс, який зараз виник. Паралельно, звичайно, ми і по колектору, по всіх мережах наводимо порядок, ремонтуємо хідники. За 2 тижні, коли ця дорога буде відкрита, цей район не впізнаєте. Він отримає нове дихання. Тут будуть ще збільшуватись нові робочі місця», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, виконавець – підприємство «ШРБУ-65».

Внесок міської ради у будівництво дороги складає 2 млн грн, «Епіцентр» - 1 млн 50 тис. грн.

Виконано підготовчі роботи, перекладено каналізаційний колектор діаметром 1200 мм довжиною 108 пм та затампоновано старий колектор, перекладено електромережі, що потрапляли в межі будівництва, підготовлено дорожнє полотно під асфальтування, виконано частину замощення тротуарів бетонною плиткою.

Зараз влаштовують нижній шар асфальту.

Усі роботи з будівництва нової дороги планують закінчити до кінця цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: