У Львові проведуть модуль для представників малого та середнього бізнесу

14-16 листопада у Громадській Школі Бізнесу відбудеться триденний модуль в рамках програми МВА «Особиста ефективність та управління часом. Лідерство та особистісна комунікація. Внутрішні комунікації компанії». Захід проводитиме керівник відділу маркетингу персоналу ІТ-компанії SoftServeInc Володимир Семенишин, повідомила прес-служба ЛМР.

Мета програми – надати учасникам структуровану інформацію про можливість розвитку особистої ефективності, управління часом, розглянути керівника як лідера та з’ясувати, які його навики відіграють вирішальну роль для ведення успішного бізнесу. Окрім того, під час модуля опрацьовуватимуть основні методики та інструменти внутрішньої комунікації у компанії.

Цільова аудиторія заходу – власники і топ-менеджери малого та середнього бізнесу. Громадська Школа Бізнесу закликає підприємців до системного бізнес-навчання, адже тільки з його допомогою можна працювати, незважаючи на кризу, тенденції чи зміни потреб споживача.

Контакти для акредитації журналістів: Ірина Таран, тел. (097)289-87-89, [email protected].

Довідка

Громадська Школа Бізнесу (BusinessCommunitySchool) – бізнес-школа для учасників малого та середнього бізнесу, створена Клубом Ділових Людей у 2012 році. Серед продуктів бізнес-школи – комплекси послуг BusinessAdvisor (бізнес радник) та CareerAdvisor (кар'єрний радник), програми МВА Executive Management та МВА GeneralManagement, а також програма зі стратегії бізнесу MakeBusinessSuccessful, StartUp, GrowingPains (діагностика бізнесу) та можливості індивідуальних бізнес-консультацій.

Досьє спікера:

Володимир Семенишин – керівник відділу маркетингу персоналу найбільшої української ІТ-компанії SoftServeInc., бізнес-тренер, фахівець з маркетингу www.softserve.ua.

У 2011 році Володимир отримав всеукраїнську нагороду як найкращий маркетинг-директор у сфері ІТ та телекомунікацій. Отримав декілька міжнародних нагород за розробку та впровадження маркетингових проектів.

Освіта: факультети міжнародних відносин та менеджменту організації (Львівський національний університет ім. Івана Франка), факультет міжнародної торгівлі та права (CarletonUniversityofOttawa, Canada), PhD в економіці.

Консалтингові проекти: 5* готель CitadelInn, TM SnowImage, TM Артеміда, журнал StyleBoom, торгова мережа Христина.

Автор проекту EmployerBrand в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: