Vapiano – з Гамбургу до Львова (фото, відео)

Vapiano – це запах свіжоспеченої піци, домашня свіжа паста, хрусткі салати і багато іншого. Відвідувачі ресторанів Vapiano насолоджуються улюбленими стравами, свіжоприготованими за їх індивідуальними замовленнями. Персонал ресторанів запрошує відвідувачів провести час у вишуканій та привабливій для спілкування середземноморській атмосфері за келихом вина. Історія успіху бренду почалася у 2002 році з відкриття першого Vapiano у Гамбурзі. Інноваційна концепція «Нового неформального ресторану» (Fresh Casual Dining) започаткувала новий тип закладів у галузі громадського харчування. 1 листопада 2014 року відкривається перший Vapiano у Львові, і в подальшому планується відкриття ресторанів по всій Україні.

Перший в Україні ресторан Vapiano відкрився у Києві 1 жовтня у торгівельному центрі Arena City. У Львові Vapiano відкриє свої двері 1 листопада 2014 року на території нового та престижного готелю і бізнес-центру Rius, що знаходиться у самісінькому серці Львова. Близько 200 відвідувачів тепер зможуть насолодитися концептуально новим для міста рестораном. До того ж, з початком теплого сезону відкриється ще й літня тераса. Vapiano працює відповідно до умов франшизи. Над проектом працювали два роки.

135218431

Бренд Vapiano буде розвиватися не тільки у Києві та Львові, а й по всій території України. Планується відкриття ресторанів у Дніпропетровську, Харкові та Одесі.

КОНЦЕПЦІЯ: НОВИЙ НЕФОРМАЛЬНИЙ РЕСТОРАН

135218457

Свіжість – секрет успіху ресторанів Vapiano. Свіжість інгредієнтів, приготування страв та філософії ресторанів. У кожному окремому ресторані Vapiano у всьому світі одинадцять видів пасти (два з яких виготовлені з цілісного зерна пшениці спельта), тісто для піци і соуси готуються вручну, іноді навіть у залі ресторану в спеціальній заскленій зоні. Заправки, пироги та десерти також готуються або випікаються щодня в усіх ресторанах Vapiano по всьому світу. На відкритій кухні кожна окрема страва з пасти, кожна піца і салат готується на очах відвідувачів. Така концепція приготування дозволяє гостям безпосередньо спілкуватися з кухарем, озвучуючи свої уподобання прямо під час приготування. Саме так страви набувають індивідуального характеру, і їх можна легко модифікувати з урахуванням будь-яких вимог клієнта. Таким чином, усі кулінарні уподобання відвідувачів Vapiano, чи то веганство чи вегетаріанство, або ж непереносимість продуктів, завжди враховуються, не змушуючи при цьому йти на компроміси.

135218463

Головною ідеєю засновників ресторану було створити таке місце, де відвідувачі зможуть насолодитися абсолютною свіжістю і свободою в усьому, а їх індивідуальні запити і уподобання обов'язково будуть враховані. Тому для відвідувачів ресторан Vapiano символізує самостійність та індивідуальність за розумну ціну, і все це в розслабленій і космополітичній атмосфері. Тут не потрібно дотримуватися дрес-коду, а замовляти столик – необов'язково. Тут панує атмосфера гарної дружної компанії. Vapiano відповідає гнучкому міському стилю життя відвідувачів, незалежно від їхнього віку. Відвідувачі спонтанно заходять пообідати, випити чашечку латте маккіато з десертом або ж, щоб розслабитися ввечері за італійською закускою асорті і келихом хорошого вина в лаунджі – поодинці або в компанії. Інноваційна система смарт-карт допомагає забезпечити незалежність відвідувачів. Кожен отримує смарт-карту на вході та з її допомогою замовляє їжу і напої. Це ідеальна концепція для людей, які люблять залишатися гнучкими і автономними, але не бажають жертвувати задоволенням, якістю і свіжістю в процесі.

135218468

КОСМОПОЛІТИЧНА АТМОСФЕРА

Відвідувач може насолодитися своєю улюбленою стравою в розслабленій, космополітичній атмосфері. Теплі кольори, зручний бар і лаундж-зона, а також великі дубові столи наче запрошують до легкої і відкритої бесіди – все це характеризує вишукану і приємну атмосферу у Vapiano. Оформлення базується на дизайні і кольоровій концепції, розроблених міланським архітектором і дизайнером Маттео Туном. З тих пір, як він удосконалив свою оригінальну дизайнерську ідею у 2011 році, новий дизайн використовується в більшій, ніж будь-коли, кількості ресторанів Vapiano. Завдяки інтер'єру, середземноморський стиль життя, якого дотримується Vapiano, стає ще більш відчутним. Кольорова концепція з використанням світлих тонів дарує відчуття простору і пожвавлення, викликаючи у відвідувачів бажання затриматися – неважливо чи це післяобідня кава або ж приємний початок вечора. Одні з ключових моментів нового дизайну – дерев'яні стенди зі змінними панелями і так звана Зелена стіна, зроблена зі справжніх рослин і трав. До цього слід додати 100-річне оливкове дерево, яке є в кожному Vapiano. На стінах ресторанів розвішені рукописні рецепти і фотографії для створення особливої ​​обстановки в гостьовій зоні. Також у лаундж-просторі відвідувачів чекає розслаблююча атмосфера в м'яких тонах, шкіряні оздоблення та сучасні місця для відпочинку.

СЕРЦЕ І ДУША РЕСТОРАНІВ VAPIANO: ПЕРСОНАЛ

Поряд з гостями, співробітники, що працюють у Vapiano, так звані Vapianisti, грають ще одну важливу роль. Ресторанний бізнес – це «ділова спільнота людей». Віддані Vapianisti мають відмінні комунікативні навички, вони завжди відкриті, терпимі і дотримуються високих стандартів, коли мова заходить про їх роботу. Індивідуальна підтримка і можливість безперервного зростання – один з головних пріоритетів Vapiano.

РОЗШИРЕННЯ І РОЗВИТОК

Концепція свіжої та швидкої кухні була добре прийнята у всьому світі – від Європи до США, від арабських країн до Південної Америки, від Австралії до Південно-Східної Азії. Vapiano налічує майже 150 ресторанів у 29 країнах, з яких близько 60 знаходяться у Німеччині (частково франшизи, спільні підприємства або власні компанії). У кожному закладі створюється від 50 до 80 нових робочих місць, більшість з них на повний робочий день. У 2013 році гастрономічний лайфстайл бренд досяг обігу в 160,2 млн євро в Німеччині.

НАГОРОДИ VAPIANO

Успішна концепція свіжої середземноморської кухні відзначена численними нагородами:

2006 – Vapiano нагороджений премією Hamburger Foodservice Preis (нагорода в галузі громадського харчування);

2006 – фіналіст Entrepreneur der Jahre 2006/2007 («Підприємець 2006-2007 рр.»);

2007 – нагороджений ECE Retailer Award (премія у сфері роздрібної торгівлі) за «Кращу новаторську концепцію»;

2008 – нагороджений колишнім міністром федеральної економіки Вольфгангом Клементом як один з ТОП-10 роботодавців 2007 року («Кращі роботодавці 2007»);

2008 – нагороджений премією Hot Concepts Award 2008 («Гарячі концепції 2008», США);

2011 – нагороджений e-Star Online Excellence Award 2011 (премія у сфері електронної комерції);

2012 – нагороджений Deutscher Preis für Onlinekommunikation (приз у сфері онлайн-комунікацій);

2014 – нагороджений премією Casual Dining Design Award (нагорода у сфері дизайну неформальних ресторанів) у категорії «Кращий дизайн ресторанів».

Vapiano також є членом Федеральної асоціації індустрії громадського харчування з 2007 року і сертифікованим членом Німецької асоціації франчайзингу з 2008 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: