Відзначення річниці Майдану на Львівщині

Комітет Майдану Львівщини ініціює створення організаційного комітету з відзначення першої річниці Революції Гідності. Про це Дивись. Інфо повідомив Роман Матис

До складу оргкомітету запрошено громадських активістів, представників громадських та студентських організацій, ініціатив, що виникли на Майдані та після нього і досі активно працюють на утвердження принципів Майдану та збереження його здобутків. Також в організаційний комітет запрошено представників духовенства, політичних сил Майдану і представників влади: міського голову Андрія Садового, Голову облдержадміністрації, Юрія Турянського, голову Львівської обласної ради – Петра Колодія.

Відзначення Революції Гідності пройде не лише і не стільки як пам’ятний захід, але й має нести мотиваційний сигнал українцям: боротьба за гідність триває, поле боротьби стало масштабнішим і відповідальність – неймовірно висока. «Нам важливо вкотре нагадати українцям, самим собі, чим був Майдан: символом незламності українців у відстоювання своєї гідності, свободи, своїх прав. І, згадуючи ті події, ще раз впевнитись: ми неодмінно переможемо. Бо гідність і свобода – це те, що насильно забрати неможливо. А зректись їх під шантажем страху та війни українці ніколи не погодяться» — прокоментував завдання цьогорічного відзначення актуальний координатор Комітету Майдану Львівщини Роман Матис.

Перше засідання оргкомітету відбудеться у п’ятницю, о 17 год. у залі номер 317 Львівської обласної ради.
Комітет Майдану Львівщини запрошує прийти і долучитись до оргкомітету представників усіх організацій Львівщини, які працюють в інтересах реалізації цінностей Майдану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: