Визначились переможці чемпіонату Львівщини з плавання серед учнів ДЮСШ (фото)

31 жовтня - 1 листопада  у м. Трускавець Львівської області в плавальному басейні ДЮСК “Спортовець” відбулась першість області з плавання серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл та дитячо-юнацьких спортивних клубів Львівщини.

Про це Дивись.Інфо повідомили у Львівському обласному відділенні Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Організаторами вже традиційної першості виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Федерація плавання Львівщини. Обслуговувала змагання суддівська бригада ДЮСК “Спортовець”.

До участі у змаганнях допускалися юнаки 2001-2002 років народження та дівчата 2002-2003 років народження. Загалом за перемогу у обласному чемпіонаті змагалися 97 плавців спортивних шкіл міст Львова (ДЮСШ № 9, КДЮСШ ім. Ю. Кутенка), Дрогобича, Миколаєва та Трускавця.

Відкривали захід та вітали учасників змагань директори Трускавецького ДЮСК “СПОРТОВЕЦЬ” Любомир Мацькович та ДЮСШ № 9 м. Львова Віктор Нерода.

Змагання носили особисто-командний характер. У командному заліку вихованці Трускавецького ДЮСК “СПОРТОВЕЦЬ” набрали 327 очок і стали бронзовими призерами першості Львівщини з плавання. Команда КДЮСШ ім. Ю. Кутенка із  432 очками посіла. ІІ командне місце, а переможцями змагань стала збірна команда  ДЮСШ № 9 м. Львова, яка у підсумку набрала 482 очка.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

03_truskavets 04_truskavets

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: