У саперів Львівщини - ротація (фото)

Зведений загін військовослужбовців інженерного полку, який дислокується у одному з райцентрів Львівщини сьогодні вночі повернувся із зони проведення антитерористичної операції до пункту постійної дислокації.

Про це Дивись.Інфо повідомили у регіональному медіа-центрі МО України.

42 військовослужбовці зведеного загону виконували завдання на теренах Донецької області щодо обладнання лінії оборони. За декілька місяців перебування на буремному Сході України бійці-сапери відбудували більше ніж 30 взводних опорних пунктів, відрили не один кілометр лінії траншей, окопів під бойову техніку. Своє професійне свято – День інженерних військ ЗС України, солдати та офіцери загону зустріли на передовій.

Зі слів командирів підрозділів загону командира понтонно-мостового батальйону підполковника Руслана Сасюка та командира інженерно-позиційного батальйону підполковника Андрія Туза, особовий склад із честю виконав усі поставлені вищим командуванням завдання.

Зустрічали воїнів-героїв рідні та близькі, а також представники духовенства та органів місцевої влади. Зокрема секретар Самбірської міської ради полковник у відставці Володимир Дацюк, заступник Самбірського міського голови Юрій Леськів та отець Микола ЛИСЬКО.

За проявлену мужність та високу оперативність у виконанні поставлених завдань, командир військової частини полковник Олександр Корольов на стройовому плацу полку вручив грамоти від Міністра оборони України й командування частини особовому складу зведеного загону, який повернувся із зони АТО.

Поряд із цим, весь особовий склад частини проводжав у зону АТО військовослужбовців окремого інженерно-технічного батальйону, сформованого на базі військової частини.

Изображение 007 Изображение 008 Изображение 014 Изображение 020 Изображение 023 Изображение 028

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: