Губернатор Львівщини провокує біду, - депутат Дрогобицької райради

Володимир МИДЯНКА,  депутат Дрогобицької райради

"...Вже майже рік минає з того страшного часу, коли на нашій рідній землі від рук бандитського режиму януковича пролилася перша кров. Кров наших співвітчизників,патріотів. ..Та продовжує литись дотепер.

А знаєте, що найстрашніше? Наша коротка пам'ять. Ми знову до Верховної Ради пропустили покидьків,які винні у загибелі людей. У них руки в крові ,а ми...

Мало того, вся нечисть починає знову підіймати голову. Побачили ,що крім мусорника нічого їм не буде - і минула банда очухується.

Ті, що працювали за часів януковича, повинні каятися перед Богом та людьми до кінця своїх днів. Хто був не згідний з тією політикою - мав залишити кубло цих гадів. Чи може хтось згадати,щоб хоч один чиновник грюкнув дверима,або хоч тихенько закрив за собою їх і з гордо піднятою головою став на бік правди?

Наївно думаєм, що все вже позаду. Та ні, - попереду.

Поділюся коротко хронологією останніх двох днів - і зрозумієте мій вступ.

У серпні місяці у районі пройшов конкурс на маршрути районного значення. Львівське АТП (власник І.Дума) до конкурсу не було допущено. Ну але він би не був Дума, якби не почав «ферфелити». У людини,яка в Львівській ОДА двері відкривала ногами та конче ще хтось сидить не чужий,та й зрештою і суд напрочуд швидко спрацював ,та й новий т.в.о.губернатораЮ.Турянський в носі бачив місцеве самоврядування. Одні конкурс признають не дійсним,а інший видає І.Думі тимчасові дозвола на маршрути,на яких вже працюють НАШІ місцеві перевізники.

По- перше, тимчасового дозволу не існує в природі,щодо перевезень,по-друге - а що, на цих маршрутах були зриви? По-третє,а чому губернатор дає Львівському АТП,а не приміром Стрийському? По-четверте,і, що дуже важливо!, а чому на прибуткові маршрути Дрогобич-Борислав,Східниця -Трускавець І т.д.,а не «дрібні», неприбуткові Дрогобич -Перепростиня, Майдан,Довге-Гірське?

Одним словом,після «фортелей» губернатора-судів-Думи місцеві перевізники почали блокувати чужі автобуси,бо не буде за що по  годувати сім'ї,та й область не допоможе,бо самі ж і напаскудили.
У  вівторок 04.11.2014р. пан І. Дума присилає у Борислав 50-70 чоловік на підпитку,серед яких були і з бітами – «закатати всіх, хто не з ними, у асфальт». Мало-що бракувало щоб кров пролилася і на Бориславській землі. Зйомку передамо у правоохоронні органи.
Спроби районних перевізників разом зі мною попасти на прийом до губурнатора, щоб припинив безчинства, вже понад чотири рази виявилися марними. На ''селюків'' він дивиться навіть не через замів своїх ,а через помічників,які нічого не вирішують.

Пане Турянський, почуйте громаду та її обранців на місцях! Не доводьте ситуацію у спокійному Дрогобицькому районі до вибухонебезпечної. Вас президент назначив для співпраці з районами області,а не нагнітання обстановки. Якщо ви не маєте про що говорити з представниками громад, значить ви не на своєму місці. Не за це полягла Небесна Сотня і гинуть зараз патріоти…" 

Медіа-Дрогобиччиниа

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: