Львівські дошкільнята візьмуть участь у проекті «Мегарозумники»

Вперше у Львові з 10 листопада у дошкільних навчальних закладах міста розпочинається Всеукраїнський проект «Розвиваючий тиждень «Мегарозумники». Проект відбувається у п’яти містах України, зокрема, у Львові, Києві, Харкові, Дніпропетровську та в Одесі, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У заході братимуть участь вихованці двадцяти львівських дошкільних навчальних закладів: № 29, 41, 109, 166, 51, 127, 40, 44, 175, 183, 129, 48, 165, 169, 31, 57, 116, НВК «1,2,3», «Дзвіночок», «Веселка».

Організатор проведення Всеукраїнського проекту у Львові - управління освіти Львівської міської ради спільно з ТОВ «О Два» з міста Києва за підтримки Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

Метою проекту є реалізація особистісного потенціалу, формування навичок до навчальної діяльності дітей 4-6 років за допомогою гри. Протягом тижня у вказаних закладах будуть проводитись інтерактивні заняття для дітей з розвитку мови, пам’яті, мислення, уяви, уваги з використанням цікавого роздаткового та демонстраційного матеріалу.

За основу концепцій для занять були взяті базові програми розвитку дитини дошкільного віку: «Дитина», «Українське дошкілля», комплексної програми розвитку, освітньої програми «Дитина в дошкільні роки» та програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі».

Для реалізації проекту ТОВ «О Два» забезпечило дошкільні навчальні заклади м. Львова безкоштовними демонстраційними та роздатковими матеріалами для проведення занять з дітьми, а також методичними посібниками для вихователів закладів, та індивідуальними подарунками (магнітними пазлами) для дітей - учасників Всеукраїнського проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: