У Львові проводять роботу з попередження спалювання відходів

У боротьбі з проблемою спалювання відходів КП «Адміністративно-технічне управління» не лише притягує порушників до адмінвідповідальності за вчинення спалювання, але й намагається попередити це правопорушення, повідомила прес-служба ЛМР.

Зокрема, з метою унеможливлення проведення спалювання та усунення порушень Правил благоустрою м. Львова, з початку року суб’єктам господарювання та громадянам за самовільне скидання відходів у невідведених місцях було подано 265 вимог з визначеними термінами усунення порушень, за несвоєчасне прибирання територій – 267 вимог, за незадовільне утримання прибудинкових територій – 239 вимог. Також проведено контроль їх виконання, в результаті чого оформлено 14 адмінпротоколів. За інформацією адмінкомісій при районних адміністраціях, зараз сума накладених штрафів становить 6647 грн.

Нагадуємо, що  спалювання відходів є порушенням вимог розпорядження міського голови «Про заборону спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів у м. Львові» та «Правил благоустрою м. Львова», де зазначено, що «спалювання усіх видів відходів та вторинної сировини на території міста і в сміттєзбірниках забороняється». За цей вид правопорушення передбачаються штрафні санкції у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: