У Львові відкриють унікальний діагностичний центр

11 листопада 2014 року у Львові на базі Міської комунальної дитячої клінічної лікарні (вул. Пилипа Орлика, 4) відбудеться урочиста церемонія відкриття Медичного центру NOVO – унікального діагностичного центру, де пацієнти отримують змогу пройти комплекс рекомендованих обстежень на обладнанні останнього покоління, аналогів якому в Західній Україні немає. Про це Дивись. Інфо повідомила Катерина Зоркіна, прес-секретар МБФ "Україна 3000"

Планується, що у заході візьмуть участь:

  • Василь Лазоришенець, в.о. Міністра охорони здоров’я України;
  • Юрій Турянський, Голова Львівської облдержадміністрації;
  • Андрій Садовий, міський голова Львова;
  • Катерина Ющенко, Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000»;
  • Олександр Максимчук, Президент Асоціації благодійників України;
  • представники громадських і благодійних організацій, державних структур, медичних установ.

Медичний центр NOVO – це унікальний діагностичний центр, де пацієнти мають змогу пройти комплекс рекомендованих обстежень на обладнанні останнього покоління, аналогів якому в Західній Україні немає. Устаткування, встановлене у Центрі, навіть через 10 років експлуатації вважатиметься надсучасним. Це, зокрема, магнітно-резонансний томограф Optima MR450w GE Healthcare 1,5 тесла, 128 каналів, апертура (діаметр отвору) тунелю – 70 см; комп’ютерний томограф Toshiba Aquilion PRIME 4D на 160 зрізів (пошарові сканування) за хвилину; три ультразвукові сканери (два експертного класу з технологією 4D та портативний). Завдяки цій апаратурі пацієнти із Західного регіону України отримують можливість проходити складні обстеження, не вирушаючи, як раніше, до Києва чи Кракова.

Центр NOVO є недержавною, неприбутковою установою. Це перший в Україні медичний заклад такого рівня, який діятиме за цим принципом. Варто зазначити, що робота багатьох медичних закладів США, Канади, Європи організована саме так. Тісна співпраця між Центром та міською дитячою лікарнею побудована на основі принципів державно-приватного партнерства.

Докладніша інформація та акредитація представників ЗМІ за тел.: (050) 201-63-61, (063) 97-78-078. Контактна особа – Катерина Зоркіна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: