У Львові виготовили незвичайний тролейбус для Рівного

Львівське підприємство «Електронтранс» завершує збірку тролейбуса подвійної дії, який наприкінці цього року з’явиться на вулицях Рівного. Про це повідомляє кореспондент ERVE.UA з посиланням на прес-службу Рівненської міськради.
Перший такий транспортний засіб вже зібрано для міста Львова, другий стоїть на збірці.
- Нагадаю, що мова про ці тролейбуси йде давно, - каже міський голова Рівного Володимир Хомко. - Не хочу бути голослівним і обіцяти, що це буде найближчим часом, оскільки ми в свій час вели перемовини про такі тролейбуси з корпорацією «Богдан» та Львівським автобусним заводом. На жаль, виготовити такий тролейбус (на електротязі без використання ліній електропередачі) їм не вдалося. «Електронтранс» виготовив такий транспортний засіб і я його бачив на збірці.
За словами Володимира Хомка, якщо тролейбус відповідатиме тим характеристикам, які просило Рівне, то такі тролейбуси запустять по тих вулицях, де відсутні тролеї (тролейбусні лінії).
Як стверджують львівські конструктори, ці тролейбуси зможуть їхати без використання електроструму близько 20 кілометрів на акумуляторній тязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: