У жовтні послугами аеропорту «Львів» скористалося 43,4 тис людей

За результатами жовтня 2014 року, пасажиропотік Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького складає 43,3 тис. пасажирів. З них міжнародними напрямками скористались 34,7 тис. людей, а внутрішніми – 8,5 тис., повідомила прес-служба Львівської міської ради

Кількість рейсів у жовтні 2014 року сягла позначки 594 злітно-посадкових операцій, з яких 438 на міжнародні, та 156 на внутрішні напрямки.

Таким чином, порівняно із жовтнем 2013 року та вереснем 2014 року, пасажиропотік на міжнародні напрямки зріс на 4%, а кількість рейсів, порівняно із жовтнем 2013 року, – на 9%.

Найпопулярнішими напрямками жовтня 2014 року стали рейси зі Львова до Стамбулу, Варшави, Мілану, Мюнхена та Києва (Бориспіль).

У жовтні 2014 року в новому Терміналі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького розпочалось будівництво та облаштування сучасних касових приміщень для авіакомпаній та інших орендарів.

Також варто відмітити те, що черговим кроком до створення комфортних умов праці для авіакомпаній стало відкриття сучасних офісних приміщень для їхніх офіційних представництв в новому Терміналі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: