Юрій Турянський: На Львівщині зменшено обсяги споживання газу

Завдяки сприятливим погодним умовам на Львівщині зменшено обсяги споживання газу. Тепла погода прогнозується також на вихідні та початок наступного тижня, тож економія енергоресурсів буде відчутною, повідомила прес-служба ЛОДА.

Доручення вжити заходів, аби скоротити обсяги споживання газу, керівникам районів та теплопостачальних організацій області дав очільник Львівщини Юрій Турянський. За його словами, починаючи з 3 листопада в області було припинено подачу тепла. Зокрема, йдеться про міста Львів, Борислав, Моршин, Новий Розділ, а також Стрийський, Дрогобицький та Радехівський райони.

Загалом у зв’язку з підвищенням температури повітря з +1,7 станом на 27 жовтня до +10 станом на 5 листопада, загальне добове споживання природного газу споживачами області зменшилося на 44,3 відсотка (з 6203 тис. куб. м 27 жотвня до 3455 тис. куб. м 5 листопада, тобто на 2748 тис. куб. м).

Зменшити ліміти споживання газу завдяки теплій погоді вдалось і у жовтні. Найбільш позитивні показники продемонстрували бюджетні установи Львівської області, які минулого місяця зекономили 51% виділеного газу. Водночас установи м. Львова зекономили 14,7 %. Промисловість області використала на 1,9 % газу менше від допустимого.

Промисловість м. Львова використала на 2,9 % більше від допустимого.,,Найгірша ситуація з теплопостачальними організаціями, які перебільшили дозволений об’єм споживання на 23%. Водночас, у м. Львові перебільшення дозволеного об’єму споживання на 31%. Під час апаратної наради в ОДА Юрій Турянський доручив забезпечити споживання природного газу в межах затверджених обсягів та попередив керівників теплогенеруючих та теплопостачальних організацій про персональну відповідальність

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: