Дочка Тимошенко приїхала до Львова (фото)

Сьогодні, 11 листопада 2014 року за підтримки Євгенії Тимошенко та в рамках благодійного марафону ГОЛОС МИРУ, до якого вже долучились артисти естради, справжні патріоти України – Тетяна Піскарьова, Alexander Tulinov, Світлана Тарабарова, Аркадій Войтюк, Андрій Заліско, Наталка Карпа та Альона Мусієнко, відбудеться благодійний концерт для 600 поранених солдат, які знаходяться на лікуванні у Львівському військовому госпіталі.

Організаторами благодійного концерту ГОЛОС МИРУ є:  Асоціація громадських організацій «Соціальний захист», Міжнародна громадська організація “Назустріч мрії» та Благодійний фонд «Рух Опору», які об’єднали всі свої зусилля та ресурси для надання допомоги українським військовим.

Учасники марафону Голос Миру вже побували на Сході України в зоні АТО – містах Краматорськ, Дзержинск, Слов’янськ. Дали благодійний концерт для наших Захисників та передали малюнки-листи-підтримки про мир і перемогу від дітей з дитячих будинків і шкіл-інтернатів, а також гуманітарну допомогу.

10754807_927358570610482_1411690542_nОкрім того, в соціальній мережі фейсбук на сторінці Голосу миру (https://www.facebook.com/golos.miry) відбувається онлайн аукціон в якому прийняли участь відомі митці, артисти, художники та видатні діячі. Завдяки  проданим лотам, вдалось зібрати кошти, на які ми закупили хірургічні зшиваючі  апарати, касети до них для проведення оперативних втручань, а також плазмові телевізори, які привеземо у Львівський військовий госпіталь.

Кожного дня до благодійного марафону Голос Миру долучаються  все більше і більше волонтерів, завдяки компанії Кока-Кола, МБФ «Футбенк», МБФ «Батьківщина» ми зможемо передати військовим, які постраждали в зоні АТО: вітаміни, ліки, солодощі, соки та воду, а також дитячі малюнки-листи підтримки.

10805398_927359233943749_1097584557_nУ такий нелегкий час кожен з нас має внести свою посильну лепту в спільну справу щодо підтримки наших солдатів, які постраждали в зоні бойових дій на Сході нашої країни. Благодійна допомога стає особливо цінною тоді, коли ця допомога стосується збереження людських життів, долі  цілих сімей, і незахищених дітей.

Благодійний концерт ГОЛОС МИРУ відбудеться за адресою: м.Львів, вул. Личаківська, 26, Військовий госпіталь.Початок о 17:00. Акредитація для ЗМІ за тел./факс: +38044 428-57-18; моб тел: 0973401657; електронна адрес:[email protected]

Інформаційними спонсорами благодійного концерту Голос Миру виступають –  найбільша на Західній Україні радіостація «Галичина», інформаційне агентство «Дивись.Інфо» та газета «Культура і життя».

lvov

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: