Львівщина отримала додаткову можливість реалізувати заходи з енергозбереження

На виконання Угоди про партнерство між Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією та Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй, яка була підписана 16 жовтня цього року, Львівська обласна рада та Львівська облдержадміністрація подала до центрального офісу Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – III» заявку на участь Львівської області у компоненті з муніципального розвитку, повідомила прес-служба обласної ради.

В результаті Львівщина здобула перемогу у конкурсі та отримає додаткову можливість реалізувати декілька мікропроектів з енергозбереження у двох містах області із населенням від 10 до 150 тис. осіб.

Для відбору цих міст Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація та Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – III» невдовзі оголосять відповідний конкурс.

З метою надання роз'яснень для участі у конкурсі та для успішної реалізації компоненти з муніципального розвитку, представниками Проекту, обласної ради та обласної державної адміністрації заплановано проведення круглого столу.

Про час та місце учасників заходу буде повідомлено додатково.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: