Садовий розповів про кадрові зміни у міськраді

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію щодо переходу на роботу у Верховну Раду посадовців міської ради Львова. Він наголосив, що виконувати обов’язки директора департаменту гуманітарної політики буде Галина Слічна, керівника управління культури – Ірина Магдиш, начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій – заступник. Згодом на цю посаду буде оголошено конкурс, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«По Ірині Подоляк. В управлінні культури є заступниця Ірина Магдиш. Вона є в кадровому резерві на керівника управління. Вона буде виконувати обов’язки керівника управління. Якщо це їй вийде якісно, вона буде надалі цю посаду обіймати. Якщо будемо бачити проблеми, будемо оголошувати конкурс. Вона якісно працює, її концепція – щоб культура йшла в мікрорайони міста. Тут особлива увага є до Левандівки, до Сихова, до наших спальних районів, щоб там проводились різні акції.

Якщо говорити про департамент гуманітарної політики, то в кадровому резерві на керівника департаменту є Галина Слічна. Вона буде виконувати обов’язки керівника департаменту.

Якщо говорити про Сергія Кіраля, то ми будемо оголошувати конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління. Хтось з працівників наразі буде виконувати обов’язки керівника цього управління. Сергій Кіраль зможе перейти на роботу, думаю, в рамках 2 тижнів. Формально час переходу його на нову роботу буде означати початок дії розпорядження про оголошення конкурсу на вакантну посаду. По законодавству конкурс буде тривати 1 місяць. Після подачі усіх документів, вже буде проведений конкурс і конкурсна комісія буде обирати кращого на цю посаду.

Ми завжди у пошуку нових кадрів, також виховуючи їх зсередини», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також мер прокоментував запитання журналістів щодо можливого проходження у Верховну Раду Любомира Зубача, який зараз очолює управління «Секретаріат ради».

«Волю українського народу ми не будемо ставити під сумнів. Верховна Рада отримує серйозне підсилення. Любомир Зубач – достатньо якісний фахівець, має дуже великий досвід у міській владі.

Навіть по підготовці коаліційної угоди ті колеги, які пройшли вишкіл у міській раді, достатньо гідно представляють інтереси у Верховній Раді. Це безцінний досвід. Є заступник начальника управління «Секретаріат ради», він буде виконувати обов’язки, в разі потреби.

Наголошую: завжди шукаємо нових людей. Якщо є охочі працювати у міській раді на тій чи іншій посаді – зголошуйтесь. В нас багато вакансій, у районах, департаментах. Це живий механізм. Ніхто довічно на посаді не працює», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також Андрій Садовий розповів, що у разі потреби, нового керівника управління освіти будуть обирати саме з освітянського середовища.

«В освіті міста Львова є тисячі спеціалістів. Галина Слічна подасть свої пропозиції. Ми будемо обирати кращих. Не думаю, що для посади керівника управління освіти ми будемо когось шукати на стороні, ми подивимось серед освітянського середовища, хто є більш гідний. Будемо переконувати і просити. Бо часто я переконую і прошу людей обійняти ту чи іншу посаду. Сьогодні нема так багато охочих йти працювати, бо робота складна, яка потребує великої самопожертви і багато часу. Не будемо забігати наперед. На сьогодні управління освіти очолює Галина Слічна, дуже якісно. Будуть наступні кроки, будемо оперативно інформувати громадськість», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: