У Львівському військовому госпіталі відбудеться концерт для поранених солдат

11 листопада 2014 року о 17:00 год, за адресою: м.Львів, вул. Личаківська, 26, Військовий госпіталь (клуб) відбудеться благодійний концерт для 600 поранених солдат, які знаходяться на лікуванні у Львівському військовому госпіталі.

В концерті приймуть участь артисти естради, справжні патріоти України – Тетяна Піскарьова, Alexander Tulinov, Світлана Тарабарова, Аркадій Войтюк, Андрій Заліско, Наталка Карпа та Альона Мусієнко.

Організаторами благодійного концерту ГОЛОС МИРУ є:  Асоціація громадських організацій «Соціальний захист», Міжнародна громадська організація "Назустріч мрії» та Благодійний фонд «Рух Опору», які об’єднали всі свої зусилля та ресурси для надання допомоги українським військовим.

Інформаційними спонсорами благодійного концерту Голос Миру виступають -  найбільша на Західній Україні радіостація «Галичина», інформаційне агенство «Дивись. Інфо» та газета «Культура і життя».

Учасники марафону Голос Миру вже побували на Сході України в зоні АТО – містах Краматорськ, Дзержинск, Слов’янськ. Дали благодійний концерт для наших Захисників та передали малюнки-листи-підтримки про мир і перемогу від дітей з дитячих будинків і шкіл-інтернатів, а також гуманітарну допомогу.

Акредитація для ЗМІ за тел./факс: +38044 428-57-18; моб тел: 0973401657; електронна адрес: [email protected]

lvov

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: