В четвер на «Арені Львів» стартує ІІ Львівський медіафорум

Про нову журналістику та нові медіа – у Львові. ІІ Львівський медіафорум триватиме 13-14 листопада на «Арені Львів». У медіафорумі візьмуть участь декілька сотень учасників та понад 40 спікерів – професійних медійників із 7 країн світу (Україна, США, Данія, Польща, Росія, Німеччина, Білорусь), повідомили у прес-службі ЛМР.

«Сьогодні Україна на порозі змін. Як показала Революція Гідності, від журналістів залежить багато. Вони контролюють, впливають, говорять і не бояться. Вони – разом із громадянами – рушій змін. І сьогодні, в час змін, Україні особливо потрібні фахові журналісти, особливо – журналісти-розслідувачі. Саме тому, одна з головних тем ІІ Львівського медіафоруму – «Журналісти проти корупції», - розповідають організатори.

Нагадаємо, тема ІІ Львівського медіафоруму: «Війна. Політика. Корупція. Медіа: гравець чи інструмент».

Організатори: ГО «Львівський медіафоурм»; Школа журналістики Українського католицького університету. Партнери Львівського медіафоруму 2014: проект виконується за підтримки представництва ЄС в Україні; «MYMEDIA»; Міжнародний фонд «Відродження». Медіапартнери: «Телекритика», «Медіабізнес».

Деталі – на lvivmediaforum.com.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: