В Жидачеві відбувся обласний спортивний турнір, присвячений 850-ти річчю міста (фото)

8 листопада 2014 р. на спортивному комплексі Жидачівської ДЮСШ проведено обласний турнір серед молоді, присвячений 850-ти річчю міста Жидачева. Змагання проводилися з міні-футболу, волейболу та настільного тенісу, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

Ці змагання організовані сектором молоді та спорту Жидачівської районної адміністрації та Львівським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В змаганнях з міні-футболу взяли участь чотири команди: Жидачів-1, Жидачів-2, Гніздичів, Стрий. Серед кращих виявилися такі команди: перше місце – Жидачів-1, друге місце юні футболісти із смт. Гніздичів, третє – команда Жидачева-2 і на четвертому місці - гості зі Стрия.

У змагання з волейболу переможцями виявилися волейболістки Стрийської ДЮСШ, на другому місці команда Жидачівської ДЮСШ і третє місце посіла команда СК з с. Конюхів Стрийського району.

Переможцями у змаганнях з настільного тенісу стали Шумельда Максим, Мазурок Володимир, Денис Богдан, Мазурок Юля, Костирка Анастасія, Стеблик Віра.

Усі переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами Львівським обласним центром ФЗН «Спорт для всіх».

IMG_7167 IMG_7168 IMG_7176

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: