Завтра для руху транспорту закриють Сихівський міст: автобуси курсуватимуть за зміненими схемами

Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, для виконання робіт з прокладання водопровідних мереж, з 09:00 год. 12 листопада до 22:00 год. 15 листопада буде перекритий рух транспорту на пр. Червоної Калини на ділянці від вул.Хуторівка до вул.Луганська, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Першочергово планується повне перекриття руху транспорту орієнтовно на два дні, а вже наступні два дні - обмеження руху на одній смузі з організацією реверсивного руху на іншій смузі руху транспорту», - зазначили в управлінні інженерного господарства ЛМР.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, автобуси будуть курсувати за зміненими схемами руху: маршрути №13, 16, 26, 35, 53, 54 об'їзд Сихівського шляхопроводу будуть здійснювати по вулицях Сихівській – Зеленій - Навроцького. Маршрут №4А об'їзд буде здійснювати по вулицях Хуторівка – Стрийська – Чмоли - Панаса Мирного.

Як пояснили в підрядній компанії «Онур», приватний транспорт зможе оминати шляхопровід в обох напрямках по вулицях: Липова Алея – Дністерська – Зелена - Сихівська; Навроцького – Зелена – Сихівська; Луганська – Зелена – Сихівська; Хуторівка – Стрийська – Луганська.

Нагадаємо, вказані роботи виконують в межах прокладання трамвайної колії на Сихів.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: