Зоя Казанжи прзентує свою книгу у Львові (фото)

Зоя Казанжи: «Якби я була..»

Заступник голови Одеської ОДАпрезентує свою книгу життєвих історій, яка вийшла у «Видавництві Старого Лева»

Про писання і про читання, про політику у житті і життя у політиці, про Одесу і про facebook, про жінок, дітей і бабусь, сльози і радість та про те, що було б, «Якби я була…» - говоритимуть Зоя Казанжи та головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка.Зустріч- презентація відбудеться у п’ятницю, 14 листопада, о 18:00 у львівській книгарні «Є» (просп. Свободи, 7), повідомили Дивись Інфо у Видавництві Старого Лева.

Зоя Казанжи – відома українська журналістка, блогер, міжнародний медіа-тренер, активістка, одна з лідерів Одеського Евромайдану, а останні півроку – заступник голови Одеської ОДА Одеської області. Окрім цього, вона ще й письменниця. А може не окрім, а завдяки. Адже хоч у книзі Зої «Якби я була…» і не має політики, міжнародної стратегії, журналістських розслідувань, але у ній присутнє виняткове вміння авторки співпереживати, помічати і відчувати деталі, з яких і будується наше життя. А ще майстерність правильно узагальнювати, коли у цьому є сенс, і не робити цього, коли недоречно. А ці риси і роблять Зою Казанжи тим, хто вона є чи у кабінеті облради, чи на Євромайдані, чи під час написання життєвих історій.

KAZANZHY_POSTER_web

Книга «Якби я була…» – це 88 міських історій у facebook-стилі. Тобто історій, тлом для яких незмінно є Місто, а основним акцентом – емоції, увесь розмаїтий спектр від казкового захвату жінки, яка щойно закохалася, до пекучого страху дитини, яка щойно збагнула, що вона в цьому світі самотня. Написані живою мовою, ці історії стають своєрідним дзеркалом, де кожен читач може підгледіти своє відображення, піймати власний спогад, побачити реальність під іншим кутом.

Книга вийшла одразу двома мовами: українською і російською.

3D Yakby ya bula

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: