У філармонії покажуть музичне дійство «Між пеклом та раєм»

У четвер, 20 Листопада, о 19:00 год. у Львівській філармонії унікальний диригент та соліст Артем Семенов і хор «GALART» презентують масштабне музичне дійство «Між пеклом та раєм».

Театр-хор «GALART» виконає перлини світового музичного мистецтва у новому, неповторному звучанні. Геніальні твори Вольфганга Амадея Моцарта, Джузеппе Верді, Шарля-Каміль Сен-Санса, Йоганна Себастьяна Баха, Георга Фрідріха Генделя, Джовані Баттіста Перголезі, Людвіга ван Бетховена будуть представлені в  інтерпретації стилів симфо-рок та рок-класика.

Театр-хор «GALART» створив у 2013 році Артем Семенов, випускник Львівської консерваторії. Він – професійний диригент, срібний фіналіст першого сезону шоу «Україна має талант» (канал СТБ), є неймовірним, неординарним  виконавцем  з унікальним  голосом контр-тенор, який є одним із найвищих чоловічих оперних голосів. Одночасно Артем Семенов є  солістом та диригентом Театру-хору «GALART». Артем Семенов у  шоу-бізнесі  України  заявив про себе як музичний  «революціонер», що    змінює  стереотипи   в     музичному  світі  культури  України.

У колективі «GALART» 22 талановитих професійних хормейстери, 5 професійних рок-музикантів: гітара, бас-гітара, клавіші, ударні, перкусія, та 6 музикантів класичної струнної групи : 2 скрипки, 2 альти та 2 віолончелі.

Це масштабне музичне дійство варте того, щоб бути почутим вимогливими глядачами міста Львова.

пекло

відділ реклами та маркетингу Львівської філармонії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: