Завтра у Львові прем'єрний показ уривків вистав переможців конкурсу, присвяченого пам’яті Андрея Шептицького

13 листопада о 13.00 год. в приміщенні Першого українського театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11) відбудеться прем'єрний показ уривків вистав переможців конкурсу на написання сценарію виховного заходу, присвяченого постаті Андрея Шептицького, серед педагогів м. Львова та їх нагородження.

«Вперше вшанування пам’яті Андрея Шептицького у рік, проголошений його іменем, відбуватиметься в Україні на загальнодержавному рівні. Управлінням освіти Львівської міської ради заплановано цей конкурс в рамках міських заходів на відзначення 150-річниці від дня народження та 70-х роковин відходу у вічність Митрополита Андрея Шептицького, з метою активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді задля збереження і вшанування духовного провідника України. На конкурс по написанню сценаріїв виховного заходу, присвяченого постаті Андрея Шептицького, подали роботи 19 педагогів закладів освіти м. Львова.

На урочистий міський захід запрошуємо заступників з виховної роботи, педагогів-організаторів, вчителів християнської етики та вчителів української мови і літератури, а також зацікавлених львів’ян та гостей нашого міста», -  зазначили в управлінні освіти ЛМР.

У програмі:

  • прем'єрний показ уривків сценаріїв-переможців конкурсу;
  • нагородження переможців і учасників конкурсу;
  • флеш-моб «Пам’яті Андрея Шептицького».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: