Чеська компанія TTS eko s.r.o. реалізовуватиме на Львівщині енергоефективні проекти

12 листопада т.в.о. голови ОДА Юрій Турянський та генеральний директор компанії TTS eko s.r.o (Чеська Республіка) підписали Меморандум про співробітництво між обласною державною адміністрацією та чеською компанією TTS eko s.r.o, повідомила прес-служба ЛОДА.

Цим підписанням сторони засвідчили наміри спрямувати свої зусилля на ефективне співробітництво щодо реалізації у Львівській області енергоефективних проектів, в тому числі з використанням альтернативних джерел енергії.

“Першим проектом, який заплановано реалізувати у Львівській області за власні кошти чеської компанії є модернізація котельні у м. Дубляни шляхом переведення з газових котлів на котли, що працюють на відходах деревини та соломі”, - розповів Юрій Турянський.

Довідка:

Компанія TTS eko s.r.o. створена на початку 1993 року та займається розробкою, виробництвом, монтажем та сервісним обслуговуванням котлів і котелень, що працюють на біомасі, одним із напрямів діяльності є когенерація з біомаси. Організація займається також системами ORC (органічний цикл Ранкіна), в яких можливо використовувати енергію деревяної біомаси до одночасного виробництва тепла електричною енергією.

На даний час компанія TTS є однією з провідних європейських виробників котлів на біомасі.

Компанією виготовлено і змонтовано більше 40 котелень потужністю 130 Мвт в Чехії та Словаччині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: