Чиновники Одеської ОДА вважають мене божевільною, - Казанжи

Люди - кращі, аніж влада або медіа. Про це під час Львівського медіафоруму заявила радник голови Одеської ОДА Зоя Казанжи, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Зоя Казанжи розповіла, що як тільки прийшла у ОДА, почала дуже ненавидіти медіа, адже з"являлись думки, що чиновник працює 24 години на добу, а журналісти тільки думають, як щось розкритикувати.

Казанжи розповіла, що написала у Фейсбуці жартівливий пост про те, що їй не подобаються тряпки, якими прибиральниці миють підлогу, а за дві години на усіх сайтах вийшла новина про те, що Казанжи ініціює закон про зміну роботи прибиральників.

"Мені подзвонив чоловік і сказав: "Якби я тебе не знав, то сказав би, що ти зійшла з розуму". Тому я розумію чиновників, які закриваються і хочуть закритись від журналістів", - сказала Казанжи.

Вона також розповіла, що Одеська ОДА єдина із ОДА України, яка провела дослідження переглядів телебачення у кожному районі та селі.

"Ми знаємо, що люди дивляться. Я проводжу тренінги, хоча багато чиновників вважають мене божевільною. Знаєте, я ще сама не звикла, що я чиновник, а не журналіст", - сказала Казанжи

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: