У Львові активісти влаштували засідку на перевізників, які змінюють маршрут (відео)

Сьогодні, 13 листопада, представники однієї з громадських організацій міста вирішили влаштувати рейд з пошуку перевізників, які нехтують затвердженими маршрутами. Кілька днів самотужки приглядалися до руху громадського транспорту і помітили, що водії 54 маршруту систематично ігнорують схему, повідомляє Західнет

На допомогу активісти покликали ДАІвців. Чекати довго порушника не довелося. На вулиці Городоцькій, біля цирку, вони зупинили 54 маршрут, який сюди узагалі не повинен їхати.

«Ось паспорт маршруту і в ньому чітко видно, що він має їхати по вулиці Бандери, по Залізничній, Олени Степанівни, Комарова і тоді він виїжджає на Шевченка», – розповів активіст.

Натомість, водій маршрутки Юрій дивується, мовляв: маршрут змінив не самовільно. Має іншу схему, яку йому дали у АТП.

«Так мені сказали, що погодили з міською радою. Тобто в нього в схемі написано, що він має їхати Городоцькою», - пояснив водій Юрій.

Натомість, ДАІвці оштрафували водія, бо міське ДАІ нового паспорту цього маршруту в очі не бачило.

«За відхилення від схеми руху штраф у розмірі від 33 до 68 гривень», – розповів інспектор сектору автотехнічної інспекції ДАІ Львова Богдан Шпік

Минулої п'ятниці виконком міськради вніс зміни до кількох міських маршрутів: №5А, №6А, №48, і зокрема до 54. В управлінні транспорту нову схему руху вже погодили.

«Комісійне обстеження показало, що там майже не існує пасажирів. За два дні там вийшов один пасажир. Рішення набуло чинності на цьому маршруті», - наголосив начальник управління транспорту ЛМР Віктор Щир.

ДАІ міста має погодити зміни до кінця тижня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: