У Львові відкрився медіафорум

У Львові на стадіоні "Арена - Львів" стартував ІІ Львівський медіа форум на «Арені Львів», на який приїхало понад 550 учасників та понад 50 спікерів із 7 країн світу.

Цього року Львівський Медіафорум організовує спеціальні медіа-події у позафорумній програмі. Усі охочі зможуть подивитися фільм «Білоруська мрія», обговорити стан медіа у Криму та Білорусі, побувати на презентації «Музею свободи» та зустрітися з журналістом Романом Вінтонівим.

Тож, 12 листопада усіх охочих запрошують в Дзиґу (вул. Вірменська, 35) на перегляд  фільму “Білоруська мрія” - про долю білоруських опозиціонерів. Після кіно Євген Глібовицький, партнер консалтингової компанії pro.mova, проведе передфорумну панель “Після і напередодні: стан медіа в Криму та Білорусі”. У ній візьмуть участь Наджія Фемі, колишній головний редактор радіо Мейдан (Сімферополь), кореспондент радіо Свобода у Криму; Юлія Слуцкая, колишній головний редактор КП-Білорусь, голова інформаційного центру “Білорусь у фокусі” (Варшава).
Початок перегляду фільму о 19:30. Дискусія розпочнеться о 21:00.

Також у Дзизі 14 листопада  відбудеться дискусія про створення “Музею свободи“. Це виставка, присвячена подіям Євромайдану, яка проходить у Національному художньому музеї України.  Музей свободи (Музей Майдану) – ініціатива, яка розпочала свою діяльність у 2014 року. Це збірка артефактів, фото та відеозаписів із часу доленосних подій Майдану. Символічний стенд на тему ”Музею свободи” львівський митець та галерист Влодко Кауфман презентуватиме також на Львівському Медіафорумі.
Початок дискусії щодо ідеї створення Музею Свободи розпочнеться о 20:30 у Дзизі.

15 листопада у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а) відбудеться зустріч із відомим журналістом та ведучим Романом Вінтонівим, відомим під іменем Майкл Щур. Цього разу Роман прочитає лекцію про ”Журналістику та рагулізм”.
Нагадаємо, Роман Вінтонів – апологет “дурналістики”, працював на телеканалах К1, Інтер, 1+1, а також в українській службі Бі-бі-сі. Найвідомішим амплуа Вінтоніва став Майкл Щур – журналіст з Канади, який ставить українським політикам наївні прямолінійні запитання. Зараз Майкл Щур веде авторську програму “Утеодин” на Першому телеканалі, яка стала наступницею його попередніх проектів АЄОА та “Вйо до Трону”. Зустріч розпочнеться об 11:00.

Головні ж події Львівського Медіафоруму відбудуться 13-14 листопада 2014 року. Кращі фахівці галузі медіа обговорять головну тему форуму “Війна, політика, корупція. Медіа: гравець чи інструмент?”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: