В рамках «Ночі у Львові» відбудуться прем’єра вистави «Крила ангела» та показ вистави «Personal Jesus»

15 та 16 листопада о 20:00 год Перший український театр для дітей та юнацтва запрошує на прем’єру вистави «Крила ангела» О. Крилової. Прем’єра відбудеться в раках акції «Ніч у Львові. Ніч духовності та миру».

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі ЛМР.

Як повідомляють у театрі, це вистава про всеосяжну любов, про близькість людей, світів, сердець. Це внутрішній монолог жінки, яка любила і втратила. Вистава про ілюзії, перевтілення та про силу, здатну проникати в простір і час.

«В кожного із нас своя історія, кожен із нас переживає певні етапи і періоди у житті по-своєму. Ще одна цікава і дуже глибока історія людини і її кохання обрамлена у жанр театральної імпровізації, з допомогою якого ви зможете побачити перевтілення людини на сцені. Під час вистави ви станете учасником чайної церемонії, що допоможе вам проникнути та відчути цю історію ще глибше. У виставі є все – світи, люди, життя, смерть та найпрекрасніша елегія створена людиною. І це ще не все», - зазначають у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.afisha3

Інформація про виставу:

«Крила ангела» О. Крилова

Театральна імпровізація за твором Ясунарі Кавабати «Елегія».

Тривалість вистави – 1 год. 10 хв.

Режисер – Олена Крилова.

Художник – Дарія Зав’ялова.

Також 14 листопада о 21:00 год Перший український театр для дітей та юнацтва разом із Донецьким камерним театром «Жуки» покажуть виставу «Personal Jesus». Це авторська робота Євгена Чистоклєтова за творами Сергія Жадана.

Дiя вiдбувається у суспiльствi, де править кримiналiтет.

«Жадан вже давно вiдчув, що йде вiйна мiж демократичним свiтом та кримiнальним середовищем. Тому вiн пише тексти, в яких виводить постать «героя нашого часу», такого собi збiрного персонажа, що є портретом суспiльства: починаючи з кримiнальних авторитетiв, і до простих людей, що його пiдтримують. У кожного свiй «персональний Iсус», якому вiн молиться, або вiн сам стає «персональним Iсусом» для когось iншого. Така кругова порука у суспiльствi, де вже вiдбулася переоцiнка цiнностей. Але головною була i залишається любов: до життя, до Батькiвщини, до жiнок, до друзiв. Залишається в цiнi поняття честi й совiстi. Вiчнi iсторiї, якi театр та Жадан можуть назвати притчами. Iстиннi цiнностi незмiннi, де б не перебувала людина: на зонi, за кордоном, чи на вiйнi», - зазначають у Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

Інформація про виставу:

«Personal Jesus» Є. Чистоклєтов

Кримінально-притчеві історії за текстами С. Жадана (моновистава).

Тривалість – 1 год.

Режисер, виконавець – Євген Чистоклєтов.

Обидві вистави відбудуться на Малій сцені Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва у рамках проекту «Ніч у Львові».

Вартість квитків – 35 грн.

На виставу «Personal Jesus» вартість квитків – 35 грн. і одне VIP-місце* - 100 грн (VIP-місце* - це особливе місце на Малій сцені).

Детальнішу інформацію щодо вистав можна отримати на сайті театру: http://nashteatr.lviv.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: