На білбордах – найкращі спортсмени Львівщини (фото)

Після тривалої перерви, пов’язані з політичною передвиборчою кампанією на білбордах Львова знову розміщено фотозображення найкращих спортсменів Львівщини за підсумками окремих місяців, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

Так, львів’яни і гості міста можуть побачити білборди із зображеннями Заслуженого майстра спорту України з фехтування Яни Шемякіної (тренери: Заслужені тренери України Андрій Орліковський та Олег Лопатенко), яка на чемпіонаті світу 2014 року в Казані виборола бронзову нагороду, а також переможця й рекордсмена II літніх Юнацьких Олімпійських Ігор, переможця чемпіонату світу в командних змаганнях, шостого лауреату Кубка світу 2014 року з кульової стрільби Павла Коростильова (тренери: Заслужені тренери України Валентина Коростильова та Олександр Камінський).

Такі білборди, які встановлюються з ініціативи відділення НОК України у Львівській області, партнерів відділення та усієї спортивної громадськості у Львові вже не вперше з’являються у Львові із зображеннями найкращого спортсмена області за підсумками окремого місяця. Їх встановлення стало можливим завдяки співпраці відділення НОК України у Львівській області з інформаційними партнерами: компаніями–операторами зовнішньої реклами «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор».

Червоної калини_1 Червоної калини_2 Стрийська_1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: