Прокуратуру Львівщини пікетуватимуть

Акція протесту біля прокуратури Львівської області

Понеділок, 17 листопада, 10:00

Організатор – Профспілкова організація Вільна профспілка «Ринок Привокзальний»

На сьогоднішній день на «Привокзальному ринку» склалася конфліктна ситуація між підприємцями та посадовими особами ТзОВ «Привокзальний ринок». З метою незаконного заволодіння цілісним майновим комплексом Привокзального ринку, в обхід законодавства про приватизацію, було здійснено його приватизацію способом викупу під виглядом приватизації окремих «нежитлових приміщень», фіктивно для цього поділено цілісний майновий комплекс Привокзального ринку на дві групи нежитлових приміщень. Це дозволило приватизувати Привокзальний ринок способом викупу за заниженою ціною, без проведення відкритого аукціону та визначення ринкової ціни.

Первинна профспілкова організація неодноразово зверталася до органів прокуратури з метою належного реагування на незаконність проведення процедури приватизації, однак усі попередні звернення були залишені без уваги та вжиття відповідних заходів прокурорського реагування.

Внаслідок цього місцевий бюджет територіальної громади міста Львова недотримав надходження від продажу комунального майна. Тому у даній ситуації  питання стосується порушення суспільних та громадських інтересів територіальної громади м. Львова. Саме на органи прокуратури покладається захист державних та суспільних інтересів в тому числі і в судовому порядку. З огляду на це підприємці ринку вимагають у прокуратури відреагувати на незаконні дії, а саме:

- звернутись у судовому порядку з позовом про визнання незаконною  ухвали Львівської міської ради №2454 від 05.03.2009 року в частині включення до об’єктів, які підлягають приватизації ТзОВ «Привокзальний ринок» способом викупу нежитлових приміщень Цілісного майнового комплексу ринок «Привокзальний» та про визнання недійсним договору купівлі – продажу №2315 від 24 липня 2009 року.

- Внести подання прокурора на ухвалу 2454 від 05.03.2009 року в частині включення до об’єктів, які підлягають приватизації ТзОВ «Привокзальний ринок» способом викупу підвалу площею 1313,2 кв. м. та 1-й поверху площею 1507,1 приміщень по вул. А. Горської, 2.

- Внести подання прокурора на ухвалу Львівської міської ради №2787 від 09.07.2009 року в частині включення до об’єктів, які підлягають приватизації ТзОВ способом викупу частини нежитлових приміщень Цілісного майнового комплексу ринок «Привокзальний» площею 2500,3 кв. м., розташованих за адресою м. Львів, вул. А.Горської, 2.

- Здійснювати контроль за повним, всебічним та об’єктивним проведенням досудового розслідування кримінального провадження №12014140030000617 щодо приватизації ТзОВ нерухомого майна, яке входило до складу «Привокзального ринку», який знаходиться за адресою: м. Львів, вул. А. Горської, 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: